<h2>Αγνά & Φρέσκα</h2><p>   </p> <h2>Αγνά & Φρέσκα</h2><p></p> <h2>Αγνά & Φρέσκα</h2><p>    </p> <h2>Αγνά & Φρέσκα</h2><p></p>
Previous Next
Κοτόπουλο στο φούρνο

Κοτόπουλο στο φούρνο


Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλου "Μωραΐτη"
Νωπό άνηθο (όσο προτιμά ο καθένας)
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 Μαρούλι
3 μεσαίες πατάτες βραστές
3-4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
Λάδι-ξίδι
Αλάτι πιπέρι
 
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και χύνουμε σε μια κατσαρόλα με βούτυρο που λιώνει. Ρίξτε το μισό από το λιωμένο βούτυρο και προσθέστε το θρυμματισμένο σκόρδο, θυμάρι, φύλλο δάφνης, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ρίξτε το κρασί. Ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι και τοποθετήστε το σε ταψί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να γίνει.